Dé Duurzaamheidshypotheek

Zodra je een woning in de Watertuinen toegewezen krijgt en op het punt staat deze aan te kopen, wordt het ook tijd om de financiering te regen. Kopers van een woning in de Watertuinen kunnen daarbij profiteren van de kennis en ongeëvenaarde mogelijkheden van het team van VORM Finance, de hypotheekdivisie van VORM.

Doordat de woningen in de Watertuinen duurzaam worden gebouwd (epc 0,39), heb je bij VORM Finance de mogelijkheid tot het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van VORM Finance helpen je hiermee te profiteren van de voordelen van deze hypotheekvorm!

Enkele voordelen van VORM Finance op een rij:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren;
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw;
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt;
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben;
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij;
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-.

Een hypotheek bij een nieuwbouwhuis

Bij een hypotheek via VORM Finance profiteert je als koper in dit project dus van een groot aantal voordelen. Onze Hypotheekspecialisten beschikken over een ongeëvenaard kennisniveau op nieuwbouwgebied. Belangrijk, want een nieuwbouwhypotheek is écht een aparte tak van sport. Goed om te weten is ook dat VORM Finance een onafhankelijke tussenpersoon is. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing in jouw persoonlijke situatie. VORM Finance kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van VORM Finance behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Nationale Nederlanden.

Over wat voor rente praten we dan?

Om een indicatie te geven van een rentepercentage dat door duurzaamheidskorting haalbaar is: basisrente 10 jaar vast 1,55%. En ook niet geheel onbelangrijk: oriëntatiegesprekken met VORM Finance, waarbij uw mogelijkheden uitgebreid aan de orde komen, zijn altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Wil je in verband met de aankoop van jouw woning in de Watertuinen een gratis en vrijblijvende afspraak met één van de Hypotheekspecialisten van VORM Finance? Geef dit dan direct aan op het inschrijfformulier!

Meer weten over VORM Finance & de duurzaamheidshypotheek. Download de flyer Duurzaamheidshypotheek VORM Finance – Watertuinen

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates