Een huis vol slimme techniek

Zelflerende thermostaat

Een smart thermostaat is zelflerend en regelt op basis van gegevens uit het verleden de temperatuur in je huis en het gunstigste stookgedrag. Uiteraard kun je dit naar wens bijstellen via een app of op de thermostaat zelf. Leuk om te weten: de thermostaat heeft ook een zonnepanelen module!

Wifi­-accespoint

Niets zo storend als een haperende wifi­-verbinding. In jouw nieuwe huis hebben we alvast voorzieningen opgenomen voor een wif­i-accespoint. Tevens kunnen we er voor zorgen dat je bij oplevering direct gebruik kunt maken van internet, televisie & bellen.

Stopcontacten met usb-­aansluiting

In jouw nieuwe huis krijg je twee usb­wandcontactdozen. Hier kun je al je apparaten opladen en heb je geen gedoe meer met allerlei verschillende stekkertjes!

LED buitenverlichting

Aan de voorgevel plaatsen we LED buitenverlichting met schemerschakelaar. De verlichting gaat automatisch aan zodra het donker wordt en gaat weer uit zodra het licht wordt. Automatisch en zonder je handen te gebruiken. Gemakkelijk, duurzaam én veilig.

Toiletverlichting op beweging

Zodra je het toilet binnenstapt, gaat het licht voor je aan. En weer uit zodra je de deur achter je dicht doet. De toiletverlichtingssensor ziet de beweging en reageert daarop. Je hoeft ’s nachts niet meer naar de schakelaar te zoeken en je vergeet nooit meer het licht achter je uit te doen. Dat is zuinig omgaan met energie. En bovendien heel hygiënisch.

Keuze voor nog meer smart

Natuurlijk kun je je huis nog verder smart maken, als je dat wilt. Denk aan een auto-­oplaadpunt, extra zonne­panelen, een alarmsysteem, gekoppelde verlichting, voorzieningen voor automatische zonwering, een slimme deurbel of een keyless­entry.

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates