Groen wonen tussen rust en dynamiek

Thuiskomen na een drukke dag is ontspannen in deze groene en waterrijke omgeving. De rust van de polder is aanlokkend en begeerlijk. Je zou er eigenlijk niet uit willen vertrekken, wat voor de meeste voorzieningen en faciliteiten ook helemaal niet hoeft. In Nieuwerkerk aan den IJssel kun je namelijk uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen en verschillende  sportverenigingen. Op nog geen 7 minuten fietsafstand vind je het winkelcentrum Reigerhof, met een ruim en gevarieerd winkelaanbod: supermarkten, kledingwinkels, de slijterij,  speciaalzaken, drogisterijen, reisbureaus, bankkantoren en parfumerie; het is hier allemaal.

Ook even buiten Nieuwerkerk aan den IJssel is genoeg te doen. Bijvoorbeeld op de fiets de polder verkennen.
Met dorpen zoals Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen en Moordrecht in de buurt is een uitstapje op de fiets ideaal en zo gedaan.
Ook voor de recreatieve fietser laat Nieuwerkerk aan den IJssel niets te wensen over. In het weekend verken je de polder op verharde of onverharde wegen en ontdek je een van de vele natuurgebieden in de directe omgeving. De reuring van de stad opzoeken is hiervandaan ook super makkelijk. Vanaf de doorgaande weg die langs de wijk loopt ben je namelijk zo op de aansluitingen naar de rest van de Randstad. Rotterdam ligt aan je voeten en ook naar steden als Gouda en Zoetermeer rijd je in iets meer dan 20 minuten dankzij de directe aansluiting op de uitvalsweg. Ook met het openbaar vervoer kun je alle kanten op. Het treinstation van Nieuwerkerk aan den IJssel ligt op 6 minuten fietsen van de wijk. Spring op de trein richting Rotterdam, Gouda en verder. Een centrale en ontspannen thuisbasis vanuit waar je de Randstad gemakkelijk verkend. Die bereikbaarheid en het gevoel straks toch echt landelijk buiten te leven, maakt Esse Zoom een heerlijke plek om te wonen.

Waar ligt Esse Zoom Jeu?

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates