Inschrijven & Toewijzen Jeu Esse Zoom

Op de aanbodpagina vind je alle bouwnummers van de woningen die in verkoop zijn. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

Informatie & Inschrijven

Vul je op de interesse pagina het interesse formulier in. Je ontvangt dan (binnen 2 uur) een unieke inschrijflink per e-mail. Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt namelijk gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen. Heb je hem hier ook niet ontvangen, stuur dan een e-mail naar verkoop@blauwhoed.nl. Wij zorgen ervoor dat de inschrijflink dat zo spoedig mogelijk jouw kant op komt.

Verkoopgesprek

Op het moment dat de door jouw geselecteerde woning nog vrij is worden zo spoedig mogelijk de eerste gesprekken ingepland. Tijdens het gesprek met VORM Finance wordt de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tijdens de afspraak met de makelaar wordt het proces van de aankoop van de woning doorgesproken en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek ontvang je een inlogcode met de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit gesprek volgt binnen een periode van maximaal drie weken de tekenafspraak. Het is goed om te weten dat, in verband met de inkoop van materialen, de grote meer-minderwerk opties meegenomen worden in de aanneemovereenkomst. Je hebt na ondertekening nog twee maanden de tijd om uw financiering te regelen.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis!

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates