Droom van een woning

Welke woning je ook kiest; aan alles is gedacht om je woning zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Zo wordt de woning tot in detail netjes afgewerkt en voorzien van een luxe badkamer en allemaal slimme snufjes om je woongenot zo optimaal mogelijk te maken.

Slim en o zo makkelijk

Elke nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd, duurzaam, toegankelijk en veilig volgens de laatste technische en bouwkundige voorschriften. De woningen in de Watertuinen zijn een stuk slimmer, en dan hebben we het niet alleen over vloerverwarming en zonnepanelen die standaard geleverd worden. Met in elk geval een slimme thermostaat, wif­accespoint, usb­wandcontact­dozen, sensortoiletverlichting en led­buitenverlichting met sensor, zijn de woningen helemaal ‘anno nu’.

Kiezen hoeft niet meer

De afwerking van de woningen is van hogere kwaliteit dan een gemiddelde nieuwbouwwoning. De badkamers en toiletruimten worden in z’n geheel tot aan het plafond betegeld en voorzien van mooi sanitair. Zo zit er standaard een dubbele wastafel in de badkamer. Het mooiste aan de badkamer is dat je niet hoeft te kiezen tussen een inloopdouche of een ligbad. De badkamers worden standaard voorzien van beide.

De keuken als middelpunt

Ook de keuken is een belangrijke plek in huis. Alle zorg en aandacht wordt er dan ook in gestoken om het middelpunt van de woning te laten stralen. Verandawoningen Iris worden standaard voorzien van een keuken inclusief een gaskookplaat, koel-­ en vries­combinatie, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap. De opstelling en uitstraling van de keuken bepaal je vervolgens helemaal zelf, samen met je adviseur in de keukenshowroom. Voor alle andere woningtypen zijn er verschillende projectaanbiedingen gemaakt.

Aan alle details is gedacht

Alle woningen worden voorzien van stompe deuren. De kozijnen in de villa’s hebben geen bovenlichten, maar zijn mooi dicht afgewerkt.

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates